Jeg ønsker at citere en berømt beretning tilskrevet vores Hellige Profet (fvmh&hf), som siger: ”Må Guds velsignelser være over det menneske, der udfører sit arbejde opmærksomt.” Det betyder, at i alt, hvad du foretager dig, skal du være forsigtig, opmærksom og varsom. Som et eksempel, skal vi i denne moske tænke forud for alle sandsynligheder og hændelser som for eksempel en mikrofon, der ikke virker, et lys, der ikke tænder og den slags; vi skal altid tænke på mulige hændelser. Der er en beretning fra vores kære Imam Ali (fvmh), hvor han i en af sine prædikener i Veltalenhedens Sti i korte træk siger: ”Jeg er ikke som det uintelligente dyr i dyb søvn i sin hule, et let bytte for jægere, nej, jeg er altid opmærksom, jeg forsøger altid at forudse mulige hændelser, og jeg lærer altid fra hvad der finder sted for konstant at øge min erfaring med henblik på at konfrontere fremtidige hændelser." Her bør vi følge vores Imam (fvmh) for hele tiden at øge vores erfaring og være klar til at stå overfor problemer samt forsøge at løse dem.

Ayatollah Khamenei (HA) i Islamic Thought in the Quran, Wilayat side 338.